Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ДИГИТАЛНИ ЧАЧАК

 -  - ДИГИТАЛНИ ЧАЧАК

Започета је имплементација пројекта „Први кораци ка дигиталном Чачку“ који Институт за развој и иновације спроводи у оквиру мреже ICEDA (Increasing Civic Engagement in the Digital Agenda), који је финансиран од стране Европске уније.

Пројекат „Први кораци ка дигиталном Чачку“ спроводи се на територији Републике Србије, са акцентом на град Чачак са циљем пружања подршке за модернизацију и дигитализацију државне администрације у Србији кроз организацију обука, израду приручника и предлагање промена за административни портал е-Управа.

Примећено је да мали број грађана Србије користи услуге портала е-Управа, као и да постоје недостаци у порталу е-Управа које треба превазићи како би сам портал био адекватније организован зарад његовог лакшег коришћења.

Током трајања пројекта, за грађане Чачка ће бити организоване обуке за коришћење портала е-Управа. Осим организације обука, Институт ће креирати 12 едукативних видеа и писани водич за све будуће кориснике услуга портала.
На основу искуства корисника портала е-Управа, Институт ће спровести истраживање и израду предлога политике за увођење његових измена које ће бити представљене доносиоцима одлука.