Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

Град Лозница

 -  - Град Лозница

Град Лозница и Институт за развој и иновације успоставили су партнерство у мају 2022. године од када активно раде на пројектима који доприносе економском развоју Града Лознице и Мачванске области кроз развој предузетништва. Заједничка визија је почела да се конкретизује кроз активности и партнерство на пројекту NEwly established Start-up Enterprise SERvices – NESESER, који се имплементира у oквиру ИПА програма Прекограничне сарадњe Србија – Босна и Херцеговина 2014-2020. Град Лозница и Институт за развој и иновације у периоду од 18 месеци заједнички раде на успостављању и развоју Пословно-предузетничког инкубатора у Граду Лозница. Очекује се да ће се до краја пројекта минимум 30 жена и 15 младих самозапослити у Граду Лозница.

Институт за развој и иновације и Град Лозница очекују да ће своју сарадњу наставити и у оквиру међународних пројеката, радећи на унапређењу модела циркуларне економије и отпорности на климатске промене, али и размени знања која ће истраживачима Института помоћи у разумевању фактора локалног економског развоја.