Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

Grad Loznica

 -  - Grad Loznica

Grad Loznica i Institut za razvoj i inovacije uspostavili su partnerstvo u maju 2022. godine od kada aktivno rade na projektima koji doprinose ekonomskom razvoju Grada Loznice i Mačvanske oblasti kroz razvoj preduzetništva. Zajednička vizija je počela da se konkretizuje kroz aktivnosti i partnerstvo na projektu NEwly established Start-up Enterprise SERvices – NESESER, koji se implementira u okviru IPA programa Prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020. Grad Loznica i Institut za razvoj i inovacije u periodu od 18 meseci zajednički rade na uspostavljanju i razvoju Poslovno-preduzetničkog inkubatora u Gradu Loznica. Očekuje se da će se do kraja projekta minimum 30 žena i 15 mladih samozaposliti u Gradu Loznica.

Institut za razvoj i inovacije i Grad Loznica očekuju da će svoju saradnju nastaviti i u okviru međunarodnih projekata, radeći na unapređenju modela cirkularne ekonomije i otpornosti na klimatske promene, ali i razmeni znanja koja će istraživačima Instituta pomoći u razumevanju faktora lokalnog ekonomskog razvoja.