Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

HORIZON2020 „upPE-T”: ОДРЖАН ТРЕЋИ САСТАНАК ПРОЈЕКТНОГ ОДБОРА

 -  - HORIZON2020 „upPE-T”: ОДРЖАН ТРЕЋИ САСТАНАК ПРОЈЕКТНОГ ОДБОРА

Трећи састанак пројектног одбора „upPE-T” одржан је 16. и 17. маја у хибридном формату – уживо у Мурсији и онлајн.

Пројектни координатор CETEC је организовао трећи састанак пројектног одбора. Пројектни партнери су се састали како би разговарали о оствареним резултатима на Пројекту, активностима које тренутно спроводе у оквиру пројекта и будућим плановима. Сваки партнер је представио своје резултате, активности и планове. Разговарало се и о могућим изазовима приликом реализације активности и начинима за њихово превазилажење.

Након састанка пројектног одбора, партнери су одржали појединачне састанке у оквиру сваког радног пакета како би детаљније разговарали о тренутним и будућим активностима у оквиру Пројекта.

Представници Института за развој и иновације, Ненад Јевтовић и Марија Сузић, присуствовали су састанку у Мурсији. Главна истраживачица Института, Марија Сузић, представила је досадашње резултате Института на „upPE-T” пројекту, као и тренутне активности на којима истраживачи Института раде и планове за будућност. Такође, са пројектним партнерима се разговарало о представљању резултата широј публици.

Након завршених формалних састанака, партнери су посетили CETEC-ову фабрику и упознали се са производним процесом и истраживањима које пројектни координатор обавља у оквиру Пројекта.