Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

Инфостуд

 -  - Инфостуд

Инфостуд и Институт за развој и иновације од 2022. године сарађују у оквиру Институтовог програма Млади, миграција и депопулација, конкретно програмске области Млади. Партнери се залажу за континуирано стварање и унапређење тржишта рада у Србији. Заједнички теже повећању стопе запослености и утичу на унапређење потенцијала запошљавања.

Институт за развој и иновације спроводи пројекте Преобуке у графичке дизајнере „ПОКРЕНИ СЕ!“ у чијем фокусу су млади од 18 до 30 година који су у НЕЕТ положају. Кроз Програм обука младима се даје прилика да стекну знање из графичког дизајна и предузетништва. Ово им омогућава да значајно унапреде свој положај на тржишту рада. Подршка Инфостуда значајна је јер полазницима након обука олакшава процес проналажења посла, и/или проналажења добрих послодаваца. На овај начин партнери заједнички утичу на једну од најважнијих области у животу сваког појединаца, а то је пословни и каријерни развој. Такође, Инфостуд јавно је подржао Предлог олакшица на зараде мајки након порођаја коју је развио Институт за развој и иновације и тиме значајно допринео да меру подржи велики број грађана.