Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

Infostud

 -  - Infostud

Infostud i Institut za razvoj i inovacije od 2022. godine sarađuju u okviru Institutovog programa Mladi, migracija i depopulacija, konkretno programske oblasti Mladi. Partneri se zalažu za kontinuirano stvaranje i unapređenje tržišta rada u Srbiji. Zajednički teže povećanju stope zaposlenosti i utiču na unapređenje potencijala zapošljavanja.

Institut za razvoj i inovacije sprovodi projekte Preobuke u grafičke dizajnere „POKRENI SE!“ u čijem fokusu su mladi od 18 do 30 godina koji su u NEET položaju. Kroz Program obuka mladima se daje prilika da steknu znanje iz grafičkog dizajna i preduzetništva. Ovo im omogućava da značajno unaprede svoj položaj na tržištu rada. Podrška Infostuda značajna je jer polaznicima nakon obuka olakšava proces pronalaženja posla, i/ili pronalaženja dobrih poslodavaca. Na ovaj način partneri zajednički utiču na jednu od najvažnijih oblasti u životu svakog pojedinaca, a to je poslovni i karijerni razvoj. Takođe, Infostud javno je podržao Predlog olakšica na zarade majki nakon porođaja koju je razvio Institut za razvoj i inovacije i time značajno doprineo da meru podrži veliki broj građana.