Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ИНСИТУТ ЗА РАЗВОЈ И ИНОВАЦИЈЕ ДОМАЋИН ОСМОГ САСТАНКА upPE-T ПРОЈЕКТНОГ ОДБОРА

 -  - ИНСИТУТ ЗА РАЗВОЈ И ИНОВАЦИЈЕ ДОМАЋИН ОСМОГ САСТАНКА upPE-T ПРОЈЕКТНОГ ОДБОРА

Институт за развој и иновације био је домаћин састанка upPE-T пројектног одбора. Интензивни дводневни састанак, у хибридном окружењу, одржан је у Београду између 17. и 18. априла.

Конзорцијум, који се састоји од 20 партнерских организација, забележио је напредак у развијању еколошки прихватљиве алтернативе у пољу амбалаже. Партнери су учествовали у дискусијама које су се фокусирале на преглед пројектних активности и изазове у различитим радним пакетима, на усклађивању специфичних методологија са циљевима пројекта као и плановима за наредни шестомесечни период.
Институт за развој и иновације такође је представио резултате спроведених активности. Ове активности се првенствено односе на интеграцију друштвених наука и родне аспекате upPE-T пројекта кроз свеобухватне студије случаја и прегледе јавних политика.
upPE-T je Horizon Europe пројекат који има за циљ да трансформише ПЕ и ПЕТ амбалажни отпад у биоразградиву биопластику за одрживију амбалажу за храну и пиће (PHBV).