Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВОЈ И ИНОВАЦИЈЕ ОБЕЛЕЖИО ЈЕ 5 ГОДИНА РАДА

 -  - ИНСТИТУТ ЗА РАЗВОЈ И ИНОВАЦИЈЕ ОБЕЛЕЖИО ЈЕ 5 ГОДИНА РАДА

Институт за развој и иновације је 14. септембра 2023. године прославио 5 година рада. Прослава је одржана у „МТС дворани“ уз присуство донатора, партнера и сарадника. Догађај је био прилика да се резимира урађено на остваривању мисије због које је Институт за развој и иновације основан 2018. године, као и да се говори о будућим плановима.

На догађају се испред Института за развој и иновације обратио Ненад Јевтовић, директор Института за разовј и иновације, и осврнуо на постигнуто у претходних пет година са посебним нагласком на развој људских капацитета и планова у раду Института за наредних 5 година рада. Одлуком свих чланова Тима награда за личност првих 5 година рада Института за развој и иновације додељена је заједници „ПОКРЕНИ СЕ!“. У име заједнице награду је примио Михајло Јокић, као учесник преобука које је успешно завршио и који данас ради као графички дизајнер.

Жеља свих чланова Тима Института за развој и иновације је да са нашим донаторима, партнерима и сарадницима наставимо да заговарамо, развијамо и спроводимо економске политике. Све ово држећи се начела којих се Институт за развој и иновације држи у раду – иновативности, стручности и објективности и применљивости резултата.