Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ИРИ УЧЕСНИК РАДИОНИЦЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА ЗАЈЕДНИЧКИ ЗЕЛЕНИ ДОГОВОР

 -  - ИРИ УЧЕСНИК РАДИОНИЦЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА ЗАЈЕДНИЧКИ ЗЕЛЕНИ ДОГОВОР

У Бриселу је 4. октобра 2022. године одржана радионица „Зелени договор“, као део пројекта Заједнички зелени договор. Организација Заокрет за транзицију је била домаћин радионице, a испред Института за развој и иновације и пројекта „упПЕ-Т“ радионици je присуствовала Марија Сузић.

Тема радионице је била постизање одговорног, правичног и пожељног зеленог договора уз помоћ друштвено-хуманистичких наука. Представници организације Заокрет за транзицију и организација које су партнери на пројекту Заједнички зелени договор су представили свој досадашњи рад и резултате у погледу унапређења политика зелене економије.

Учесници радионице су разменили знање и искуства из области: циркуларне економије, енергетике, обновљивих ресурса, мобилности, биодиверзитета и индустрије хране. Кроз рад у шест група, учесници радионице су представили своје виђење будућности, односно живота становника планете у 2050. години.

Наставак сарадње и даљи развој идеја планира се кроз онлајн радионице у децембру.