Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ИЗГРАДЊА КАПАЦИТЕТА ПРЕДСТАВНИКА ДРЖАВНЕ УПРАВЕ ИЗ ОБЛАСТИ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

 -  - ИЗГРАДЊА КАПАЦИТЕТА ПРЕДСТАВНИКА ДРЖАВНЕ УПРАВЕ ИЗ ОБЛАСТИ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Тим Института за развој и иновације је заједно са пројектним партнерима из Развојно-гарантног фонда Брчко дистрикта БиХ и Града Лознице присуствовао на радионицама Изградње капацитета представника државне управе из области предузетништва. Радионице изградње капацитета реализоване су од 25. до 29. септембра 2023. у оквиру пројекта НЕСЕСЕР. Радионице су организоване од стране консултанткиње Марије Сузић, а Институт за развој и иновације дао је сву потребну техничку и логистичку подршку.

Циљ организовања радионица био је да представници државне управе из Лознице и Брчко дистрикта стекну знања из предузетништва, „преинкубације“ и „инкубације“ предузећа, а све како би стечена знања била употребљена приликом успостављања и развоја два пословна инкубатора – у Брчко дистрикту БиХ и Граду Лозница.

Петодневне радионице обухватале су радионице из предузетништва: “Maybe entrepreneurs”, ”Early start entrepreneurs, “Wanna-be entrepreneurs”, “Up-start entrepreneurs”, “Re-start entrepreneurs”, гостујућа предавања успешних предузетника, као и представљање успешног Бизнис инкубатора из Осјека. У оквиру петодневних радионица била је организована и презентација „Студије изводљивости“ и „Бизнис плана“ за Пословно-предузетнички инкубатор у Лозници коју је организовала консултанста кућа Milestone Solution.