Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

IZGRADNJA KAPACITETA PREDSTAVNIKA DRŽAVNE UPRAVE IZ OBLASTI PREDUZETNIŠTVA

 -  - IZGRADNJA KAPACITETA PREDSTAVNIKA DRŽAVNE UPRAVE IZ OBLASTI PREDUZETNIŠTVA

Tim Instituta za razvoj i inovacije je zajedno sa projektnim partnerima iz Razvojno-garantnog fonda Brčko distrikta BiH i Grada Loznice prisustvovao na radionicama Izgradnje kapaciteta predstavnika državne uprave iz oblasti preduzetništva. Radionice izgradnje kapaciteta realizovane su od 25. do 29. septembra 2023. u okviru projekta NESESER. Radionice su organizovane od strane konsultantkinje Marije Suzić, a Institut za razvoj i inovacije dao je svu potrebnu tehničku i logističku podršku.

Cilj organizovanja radionica bio je da predstavnici državne uprave iz Loznice i Brčko distrikta steknu znanja iz preduzetništva, „preinkubacije“ i „inkubacije“ preduzeća, a sve kako bi stečena znanja bila upotrebljena prilikom uspostavljanja i razvoja dva poslovna inkubatora – u Brčko distriktu BiH i Gradu Loznica.

Petodnevne radionice obuhvatale su radionice iz preduzetništva: “Maybe entrepreneurs”, ”Early start entrepreneurs, “Wanna-be entrepreneurs”, “Up-start entrepreneurs”, “Re-start entrepreneurs”, gostujuća predavanja uspešnih preduzetnika, kao i predstavljanje uspešnog Biznis inkubatora iz Osjeka. U okviru petodnevnih radionica bila je organizovana i prezentacija „Studije izvodljivosti“ i „Biznis plana“ za Poslovno-preduzetnički inkubator u Loznici koju je organizovala konsultansta kuća Milestone Solution.