Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

Конференција „Инклузија младих у политике западног Балкана“

 -  - Конференција „Инклузија младих у политике западног Балкана“

Представници Института за развој и иновације, одржали су радионицу посвећену Трошковима емиграције младих и миграцијама у оквиру конференције „Инклузија младих у политике западног Балкана“. Конференција у Скопљу је организована од стране конзервативног крила Вестминстерске фондације за демократију.

Главни циљ конференције био је да се млади активисти из политичких партија и цивилног сектора обуче како да креирају мере економске политике. Први део радионице био је посвећен техникама креирања политика, док је други део био предвиђен за вежбу. Имајући у виду најновије податке добијене из истраживања „Трошкови емиграције младих“ у земљама западног Балкана, представници Института креирали су задатак да учесници на основу презентованих података, идентификују изазове са којима се млади суочавају; као и да развију и представе предлоге политика који се односе на младе. Учесници су кроз цео процес били вођени од стране предавача.