Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

Лабораторија за иновативне политике

 -  - Лабораторија за иновативне политике

Лабораторија за иновативне политике је настала у сарадњи Економског факултета у Београду и Института за развој и иновације. Лабораторија за иновативне политике замишљена је као отворен, партиципативни простор у коме студенти могу исказати иновативне идеје у припреми и спровођењу пројеката који су везани за јавне политике.

Циљ пројекта је да подржи студенте Економског факултета у бављењу темама везаним за креирање и спровођење јавних политика. Кроз ангажовање у Лабораторији за иновативне политике студенти ће анализирати проблеме економске политике. Све то како би створили иновативна и конкретна решења комбинујући истраживање и акцију, као и различите аналитичке приступе.
Студенти се подстичу на бављење темама везаним за креирање јавних политика кроз организовање обука, решавање студија случаја, организовање гостовања експерата, организовање стручних пракси, као и посета владином и невладином сектору у циљу упознавања са кључним актерима ова два сектора. Организоваће се конкурси за најбоље студентске предлоге јавних политика. Крајњи циљ наведених активности је запошљавање студената Економског факултета на стручним радним местима везаним за креирање и спровођење јавних политика.