Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ОДРЖАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

 -  - ОДРЖАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

Институт за развој и иновације је 24. новембра организовао Сајам запошљавања у оквиру пројекта „Преобуке у графичке дизајнере ПОКРЕНИ СЕ! 3“, чији је циљ био повезивање учесника Програма обука са потенцијалним послодавцима из области графичког дизајна.

На Сајму запошљавања присуствовало је 60 младих са територије Републике Србије који су прошли кроз Програм обука из графичког дизајна и предузетништва. Присутне су биле фирме и предузетници који запошљавају кадрове из области графичког дизајна.
На догађају су се представници послодаваца упознали са учесницима Програма обука, разговарали о потенцијалном послу или пракси, прикупили радне биографији, дали учесницима савете за даљи каријерни развој и упознали их ближе са радом својих фирми.
Као крајњи циљ овог догађаја је препознато да до краја пројекта минимум 20 младих пронађе посао или крене са праксом у области графичког дизајна.
Пројекат „Преобуке у графичке дизајнере ПОКРЕНИ СЕ! 3“ подржан је од стране Министарства омладине и спорта.