Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ОРГАНИЗОВАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

 -  - ОРГАНИЗОВАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

Институт за развој и иновације је 28. фебруар организовао Сајам запошљавања у оквиру пројекта „Програм преквалификација у QA тестере ПРЕОБУQA!“, чији је циљ био повезивање учесника програма обука са IT компанијама.

На Сајму запошљавања присуствовало је око 50-оро младих са територије Републике Србије, а који су прошли кроз Програм преквалификација у QA тестере. Присутне су биле компаније које запошљавају кадрове из области QA тестирања.

На догађају су се представници компанија упознали са учесницима програма ПреобуQA!, разговарали о потенцијалном послу или пракси, прикупили радне биографије, разменили искуства, учесницима дали савете за будићи каријерни развој и упознали их ближе са радом својих компанија. Крајњи циљ пројекта је да минимум 15 младих пронађе посао или крене са праксом у области QA тестирања.

„Програм преквалификација у QA тестере ПреобуQA!“ подржан је у оквиру BOLD програмa који спроводе Амбасада Сједињених Америчких Држава у Србији и Асоцијација за афирмацију културе – АСК.