Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ORGANIZOVAN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

 -  - ORGANIZOVAN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

Institut za razvoj i inovacije je 28. februar organizovao Sajam zapošljavanja u okviru projekta „Program prekvalifikacija u QA testere PREOBUQA!“, čiji je cilj bio povezivanje učesnika programa obuka sa IT kompanijama.

Na Sajmu zapošljavanja prisustvovalo je oko 50-oro mladih sa teritorije Republike Srbije, a koji su prošli kroz Program prekvalifikacija u QA testere. Prisutne su bile kompanije koje zapošljavaju kadrove iz oblasti QA testiranja.

Na događaju su se predstavnici kompanija upoznali sa učesnicima programa PreobuQA!, razgovarali o potencijalnom poslu ili praksi, prikupili radne biografije, razmenili iskustva, učesnicima dali savete za budići karijerni razvoj i upoznali ih bliže sa radom svojih kompanija. Krajnji cilj projekta je da minimum 15 mladih pronađe posao ili krene sa praksom u oblasti QA testiranja.

„Program prekvalifikacija u QA testere PreobuQA!“ podržan je u okviru BOLD programa koji sprovode Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji i Asocijacija za afirmaciju kulture – ASK.