Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

Отворена Лабораторија за иновативне политике

 -  - Отворена Лабораторија за иновативне политике

Институт за развој и иновације је 24. марта 2019. године започео спровођење пројекта „Лабораторија за иновативне политике“ трибином на Економском факултету у Београду.

Циљ Лабораторије је да подржи студенте у бављењу темама које су у вези са креирањем и спровођењем економских политика. Панел дискусију отворио је редовни професор Економског факултета Дејан Трифуновић, а затим се студентима обратио Ненад Стајић, који је задужен за односе са привредом на Економском факултету.

Алумнисти Економског факултета Ненад Јевтовић, Ивана Тодоровић, Марија Сузић и Александар Грашић говорили су о свом путу професионалном развоју и путу након завршеног Економског факултета. Студенте текуће генерације је највише интересовало какве су прилике за посао након завршеног факултета, као и како да своје идеје остваре у пракси.

Рад Лабораторије за иновативне политике подржао је Економски факултет у Београду, а пројекат спроводи Институт за развој и иновације – ИРИ.