Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ПОКРЕНИ СЕ! 2

 -  - ПОКРЕНИ СЕ! 2

Институт за развој и иновације ће уз подршку Министарства за бригу о породици и демографију спровести пројекат „ПОКРЕНИ СЕ! 2“.

Пројекат „ПОКРЕНИ СЕ! 2“ наставак је пројекта „ПОКРЕНИ СЕ!“ који је спроведен у Чачку, са намером да се прошири на друге локалне самоуправе у Србији.

„ПОКРЕНИ СЕ! 2“ спроводи се на територији Републике Србије и има за циљ да допринесе решењу проблема незапослености младих; да младима пружи могућност да раде добро плаћене послове на домаћем и светском тржишту.

Да би се допринело решењу проблема високе незапослености младих, али и како би се младима пружила могућност да раде добро плаћене послове из било ког дела Србије; пројектом је планирано да се организује обука за коришћење Adobe Illustrator софтвера и алата који учесницима омогућава да раде за домаће или стране компаније у области графичког дизајна.

Након обуке спровешће се анализа успеха и перформанси сваког учесника на тржишту рада. Као кључни резултат овог пројекта јесте боље позиционирање младих између 18 и 35 година на тржишту рада.