Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

POKRENI SE! 2

 -  - POKRENI SE! 2

Institut za razvoj i inovacije će uz podršku Ministarstva za brigu o porodici i demografiju sprovesti projekat „POKRENI SE! 2“.

Projekat „POKRENI SE! 2“ nastavak je projekta „POKRENI SE!“ koji je sproveden u Čačku, sa namerom da se proširi na druge lokalne samouprave u Srbiji.

„POKRENI SE! 2“ sprovodi se na teritoriji Republike Srbije i ima za cilj da doprinese rešenju problema nezaposlenosti mladih; da mladima pruži mogućnost da rade dobro plaćene poslove na domaćem i svetskom tržištu.

Da bi se doprinelo rešenju problema visoke nezaposlenosti mladih, ali i kako bi se mladima pružila mogućnost da rade dobro plaćene poslove iz bilo kog dela Srbije; projektom je planirano da se organizuje obuka za korišćenje Adobe Illustrator softvera i alata koji učesnicima omogućava da rade za domaće ili strane kompanije u oblasti grafičkog dizajna.

Nakon obuke sprovešće se analiza uspeha i performansi svakog učesnika na tržištu rada. Kao ključni rezultat ovog projekta jeste bolje pozicioniranje mladih između 18 i 35 godina na tržištu rada.