Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ПОКРЕНИ СЕ! 3

 -  - ПОКРЕНИ СЕ! 3

Институт за развој и иновације ће у периоду од 6 месеци спроводити пројекат „Преобуке за графичке дизајнере ПОКРЕНИ СЕ! 3“.

Циљ пројекта је допринос унапређењу положаја младих на тржишту рада. Пројектни предлог развијен је кроз праћење локалних и глобалних потреба тржишта рада. Пројекат „Преобуке у графичке дизајнере ПОКРЕНИ СЕ! 3“ ће дугорочно утицати на запошљивост младих и трансфер знања.
Пројектни задаци фокусираће се на организовање Програма обука „ПОКРЕНИ СЕ! 3“. Програм обука трајаће 3 месеца и обухватаће радионице из графичког дизајна и предузетништва. Очекивани резултат је да ће након обука учесници моћи да раде добро плаћене послове за домаће и иностране компаније. На самом крају пројекта организоваће се Сајам запошљавања који ће окупити учеснике обука и компаније које имају потребу за запошљавањем нових кадрова. Кроз пројекат се прати лични и каријерни развој учесника све до њиховог запослења.
Пројекат је подржан од стране Министарства омладине и спорта.