Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

POKRENI SE! 3

 -  - POKRENI SE! 3

Institut za razvoj i inovacije će u periodu od 6 meseci sprovoditi projekat „Preobuke za grafičke dizajnere POKRENI SE! 3“.

Cilj projekta je doprinos unapređenju položaja mladih na tržištu rada. Projektni predlog razvijen je kroz praćenje lokalnih i globalnih potreba tržišta rada. Projekat „Preobuke u grafičke dizajnere POKRENI SE! 3“ će dugoročno uticati na zapošljivost mladih i transfer znanja.
Projektni zadaci fokusiraće se na organizovanje Programa obuka „POKRENI SE! 3“. Program obuka trajaće 3 meseca i obuhvataće radionice iz grafičkog dizajna i preduzetništva. Očekivani rezultat je da će nakon obuka učesnici moći da rade dobro plaćene poslove za domaće i inostrane kompanije. Na samom kraju projekta organizovaće se Sajam zapošljavanja koji će okupiti učesnike obuka i kompanije koje imaju potrebu za zapošljavanjem novih kadrova. Kroz projekat se prati lični i karijerni razvoj učesnika sve do njihovog zaposlenja.
Projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta.