Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

Посета партнерима из Италије у циљу развоја Отвореног онлајн курса (Massive Open Online Course – MOOC)

 -  - Посета партнерима из Италије у циљу развоја Отвореног онлајн курса (Massive Open Online Course – MOOC)

Тим Института за развој и иновације састао се са Националном унијом потрошача (UNC) Умбрија из Перуђе, како би наставили даљи рад у оквиру заједничких радних пакета на Horizon пројекту upPE-T. Радна посета Перуђи је била 27. септембра, а тим Института који су чинили Ненад Јевтовић, Марија Сузић, Ана Миленковић и Марина Анђелковић, представио је свој тренутни рад на пројекту upPE-T и даље планове у погледу развоја EU Horizon пројеката.

На састанку се разговарало о даљем развоју платформе Отвореног онлајн курса (Massive Open Online Course МООC) и материјалима за учење који су припремљени. Такође, на састанцима се говорило о темама које ће бити презентоване и о којима ће се дебатовати на радионици која ће бити одржана 20. октобра 2022, а чија основна тема је анализа понашања потрошача у рециклажној индустрији.
MOOC платформа има за циљ да едукује младе људе из европских земаља о циркуларној економији, еколошкој одрживости, микропластици, биопластици, биоразградивој пластици и родној улози у заштити животне средине. На радионици ће се говорити са стручњацима из области заштите животне средине о друштвеним елементима одрживости животне средине и циркуларне економије.
Пројекат је финансиран из програма за истраживање и иновације Европске уније Horizon 2020.