Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

Poseta partnerima iz Italije u cilju razvoja Otvorenog onlajn kursa (Massive Open Online Course – MOOC)

 -  - Poseta partnerima iz Italije u cilju razvoja Otvorenog onlajn kursa (Massive Open Online Course – MOOC)

Tim Instituta za razvoj i inovacije sastao se sa Nacionalnom unijom potrošača (UNC) Umbrija iz Peruđe, kako bi nastavili dalji rad u okviru zajedničkih radnih paketa na Horizon projektu upPE-T. Radna poseta Peruđi je bila 27. septembra, a tim Instituta koji su činili Nenad Jevtović, Marija Suzić, Ana Milenković i Marina Anđelković, predstavio je svoj trenutni rad na projektu upPE-T i dalje planove u pogledu razvoja EU Horizon projekata.

Na sastanku se razgovaralo o daljem razvoju platforme Otvorenog onlajn kursa (Massive Open Online Course MOOC) i materijalima za učenje koji su pripremljeni. Takođe, na sastancima se govorilo o temama koje će biti prezentovane i o kojima će se debatovati na radionici koja će biti održana 20. oktobra 2022, a čija osnovna tema je analiza ponašanja potrošača u reciklažnoj industriji.
MOOC platforma ima za cilj da edukuje mlade ljude iz evropskih zemalja o cirkularnoj ekonomiji, ekološkoj održivosti, mikroplastici, bioplastici, biorazgradivoj plastici i rodnoj ulozi u zaštiti životne sredine. Na radionici će se govoriti sa stručnjacima iz oblasti zaštite životne sredine o društvenim elementima održivosti životne sredine i cirkularne ekonomije.
Projekat je finansiran iz programa za istraživanje i inovacije Evropske unije Horizon 2020.