Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

У Чачку почеле преобуке у графичке дизајнере „Покрени се!“

 -  - У Чачку почеле преобуке у графичке дизајнере „Покрени се!“

Поводом почетка пројекта Покрени се – преобуке у графичке дизајнере, 8. јуна 2020. године у Стартап центру Научно-технолошког парка у Чачку, организована је свечаност и упознавање будућих полазника курса.

Полазницима курса обратили су се Ненад Јевтовић, директор Института за развој и иновације, и Мирко Пешић, директор Научно-технолошког парка Чачак, који су полазницима пожелели успешан почетак курса уз жељу да усвоје нова знања и вештине.

Пројекат Покрени се има за циљ да млади из Чачка и Моравичког округа усвоје вештине рада у програму Adobe Illustrator. За полазнике курса предвиђене су и едукације о покретању сопственог бизниса, упознавање са колегама који се већ баве графичким дизајном и повезивање се компанијама.

Пројекат „ПОКРЕНИ СЕ!“ спроводи Институт за развој и иновације, а финансиран је од стране Вестминстерске фондације за демократију, док га подржавају Град Чачак, Научно-технолошки парк Чачак и Висока школа техничких струковних студија.