Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ЗАПОЧЕТ ЈЕ ПРОЈЕКАТ „ДИГИТАЛНИ ЧАЧАК“

 -  - ЗАПОЧЕТ ЈЕ ПРОЈЕКАТ „ДИГИТАЛНИ ЧАЧАК“

Институт за развој и иновације креће са спровођењем пројекта „Први кораци ка дигиталном Чачку“.

Циљ пројекта је пружање подршке за модернизацију и дигитализацију државне администрације у Србији кроз организацију обука, израду приручника и предлагање промена за административни портал е-Управа.

Током спровођења пројекта становници Чачка ће имати прилике да прођу кроз обуку како да користе портал е-Управа. Институт ће креирати 12 едукативних видеа о томе како се могу користити услуге портала е-Управа; као и водич који ће бити доступан за преузимање. Током трајања пројекта, Институт ће паралелно спроводити истраживање које ће указати на потенцијалне недостатке портала е-Управа и предочити доносиоцима одлука предлоге за његово унапређење.

Пројектни задаци фокусираће се на: 1) креирање 12 едукативних видеа доступних на YouTube платформи, као и креирање водича за коришћење портала е-Управа; 2) обуку грађана Чачка да користе портал е-Управа; 3) спровођење истраживања и израду предлога политике за увођење измена на порталу е-Управа.

Пројекат „Први кораци према дигиталном Чачку“ финансиран је од стране Европске уније у склопу програма ICEDA (Increasing Civic Engagement in the Digital Agenda).

Овај документ је израђен захваљујући финансијској помоћи Европске уније. За садржај овог текста је искључиво одговоран Институт за развој и иновације и за њега се ни под каквим околностима не може сматрати да одражава ставове Европске уније.