Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

ЗАПОЧЕТО ЈЕ СА ПРОЈЕКТОМ „ПОКРЕНИ СЕ! 2.1“

 -  - ЗАПОЧЕТО ЈЕ СА ПРОЈЕКТОМ „ПОКРЕНИ СЕ! 2.1“

Институт за развој и иновације креће са спровођењем пројекта „ПОКРЕНИ СЕ! 2.1“.

Пројекат „Преобуке у графичке дизајнере – ПОКРЕНИ СЕ! 2.1“ донеће корист младим људима који су прошли кроз претходне програме обука „ПОКРЕНИ СЕ!“. Концепт пројектних активности креиран је са намером да се млади који су већ стекли знање из графичког дизајна додатно обуче и стекну ново знање како би остварили дугорочни ефекат унапређења њиховог положаја на тржишту рада.

Током спровођења пројекта млади ће проћи кроз напредне обуке за коришћење Adobe Illustrator софтвера и алата који ће учесницима омогућити да додатно унапреде своју позицију на домаћем и светском тржишту рада.

Пројектни задаци фокусираће се на: 1) организовање обука из графичког дизајна за младе који већ имају основно знање из графичког дизајна; 2) пружање подршке учесницима да се кроз овај пројекат додатно позиционирају на тржишту рада; 3) подизање свести грађана о Преобукама у графичке дизајнере као виду подизања запошљивости младих.

Пројекат „ПОКРЕНИ СЕ! 2.1“ финансиран је од стране Министарства за бригу о породици и демографију.