Feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl velavida trum quisque non tellus orci rudor ellus mauris a diam maecenas arcu.

Tel: +(123) 456 7890

contact@theme.com

620 Eighth Avenue, New York

Зелени разговори – Млади и зелени

 -  - Зелени разговори – Млади и зелени

Институт за развој и иновације одржаће први у низу Зелених разговора на тему „Млади и зелени“,  у уторак 28. септембра 2021. године, у социјалном предузећу Кафе 16, Цетињска 15А, Београд.

Кроз разговор покренућемо дискусију и размену идеја за јачање зелене економије у Републици Србији. Теме о којима ћемо разговарати су: Рециклажа и социјална инклузија – на који начин рециклажа и проблем управљања отпадом имају утицај на осетљиве групе, са фокусом на младе, жене, Роме и старије грађане; Животна средина и Европска унија – да ли је заштита животне средине само тема која се покреће у богатим земљама; који су примери добре праксе у Европској унији и има ли Србија капацитета да их примени; Циљеви одрживог развоја и локални активизам – Која је улога локалних покрета и да ли су они покретачи већих промена у друштву; Друштвено одговорно пословање – на који начин компаније доприносе очувању животне средине и примери добре праксе.

Учешће у разговору можете пријавити путем мејла на iri@iri.rs.

Овај догађај организује се у оквиру пројекта Рециклажа ПЕ и ПЕТ амбалажe – упПЕ који је финансиран кроз програм Европске уније, Хоризон 2020.